Mark Lie-A-Kwie
Mark Lie-A-Kwie
27. Oktober, 2022.
Schade herstel met een dikke PLUS. Auto bovendien zowel van buiten als van binnen volledig schoongemaakt. TOP...
Remco Gemmeke
Remco Gemmeke
21. September, 2022.
Schade van mijn achterbumper was in eerste instantie op enkele kleine puntjes niet helemaal goed verlopen. Ze hebben een maand later, zonder kosten, de bumper volledig opnieuw gespoten. Zeer tevreden over de klantvriendelijke opstelling!
Jasper van Laanen
Jasper van Laanen
8. September, 2022.
Autoschadebedrijf Hilversum bood de beste prijs voor mijn reparatie, maar ik was met name onder de indruk van de vriendelijkheid van de eigenaar, de snelle service en de geleverde kwaliteit. Ze hebben zelfs krasjes weggehaald die helemaal niet in de offerte stonden. Dikke aanrader wat mij betreft!
K Matty
K Matty
2. September, 2022.
Geweldige familie bedrijf. Ze hebben de schade op de achterklep van mijn auto (BMW) hersteld, de auto ziet er top uit als origineel. Uitstekende service, ze hebben ook andere kleine krasjes hier en daar verholpen zonder extra betaling. De auto was netjes schoongemaakt van binnen en buiten. De eigenaren zijn heel vriendelijk, betrouwbaar en professioneel. Zeker een aanrader!
Peter Voorthuijzen
Peter Voorthuijzen
1. September, 2022.
Perfect geholpen en volgens offerte afgerekend en schade perfect hersteld. Daarbij 50% goedkoper dan bij andere bedrijven. En heerlijke koffie bij het korte wachten. Tevens betaalbare vervangende auto! Helemaal too!
Frank Kasbergen
Frank Kasbergen
1. September, 2022.
Goede service
Jente Huisman
Jente Huisman
29. Augustus, 2022.
Zeer vakbekwaam bedrijf. Goede prijs-kwaliteit en prachtig resultaat. Ook zeer vriendelijk en altijd bereid om iets nog mooier te maken. Twee broers die je graag en goed adviseren en betrouwbare afspraken maken. Ik beveel dit bedrijf zeker aan!
Peter
Peter
25. Augustus, 2022.
Topbedrijf. Hoge kwaliteit, hoog service niveau. Eerlijke prijzen. Groot compliment!
Hugo den Bieman
Hugo den Bieman
14. Juli, 2022.
Heel aardig familiebedrijf. Als je die grote schadeherstellers gewend bent waar 20 man personeel rondloopt met allemaal managers eromheen die alleen maar bezig zijn met de verzekeringsmaatschappijen bellen is dit een verademing. Ik had een flinke deuk in mn achterportier van een paaltje. Andere herstellers wilden het portier vervangen voor een veel hoger bedrag. Dit bedrijf wist het portier helemaal uit te deuken en precies dezelfde kleur over te spuiten, voor zo'n €1000 minder. Ook als service de auto gewassen en gestofzuigd. Prijs kwaliteit was super! Lekker overzichtelijke zaak met aardige vaklui.
0%

Lees hier de reviews van Opiness.nl

0%

Lees hier de reviews van Google

0%

Lees hier de reviews van Fixico.nl